Makkelijke brownie

Brownie in 2 minuten!

Wist je dat je al in 2 minuten een heerlijke brownie kan maken? Gebruik een beetje Potjemet worteljam als topping en je brownie is helemaal af! Benieuwd hoe je zo’n mega snelle brownie maakt? Lees snel verder!

Ingrediënten

Potjemet worteljam
2 eetlepels cacaopoeder
Een kwart kopje met tarwebloem
Een kwart kopje suiker
3 eetlepels water
2 eetlepels melk of olie
Snufje zout

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten, met uitzondering van Potjemet worteljam, door elkaar in een kopje dat in de magnetron mag. Zet het kopje voor ongeveer 1,5 minuut in de magnetron. Gebruik Potjemet worteljam als topping en je brownie is af!

TIPS om het milieu te besparen

Tarwebloem en cacaopoeder kun je heel lang bewaren, maar dan moet je dat wel goed doen! Zorg voor herbruikbare duurzame bakjes of zakjes die heel goed afsluitbaar zijn en je kunt de tarwebloem en cacaopoeder lang bewaren! Plaats het ook op een droge, niet vochtige plek: zo blijft het ook langer houdbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *