Potjemet mueslirepen gemaakt door Sanne van het Grote Groene Geluk

Potjemet mueslirepen gemaakt door Sanne van het Grote Groene Geluk

Wat een ontzettend mooi initiatief van Sanne van het Grote Groene Geluk om een blog en website te schrijven over duurzamer en groener leven! Wil je naast de recepten die Potjemet al heeft, nog meer lekkere duurzame recepten uitproberen? Dan kan een kijkje nemen op haar website geen kwaad!

Sanne heeft van Potjemet worteljam heerlijke mueslirepen gemaakt. Zelfs dat kan je doen met Potjemet! Het recept kan je vinden op haar website: het Grote Groene Geluk. In het recept zitten rozijnen, havermout, kokos en natuurlijk Potjemet worteljam!

Groente mueslireep

Bron foto: Het Grote Groene Geluk

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *