Fruitvliegjes in je gft-bak tegengaan: scheid slim!

Fruitvliegjes tegengaan in je gft-bak: scheid slim!

Word jij ook zo gek van fruitvliegjes en wil je fruitvliegjes tegengaan in je gft-bak? En vraag je je af of je alleen fruit en groenten bij het gft-afval mag gooien? Kijk dan even naar de De ultieme gft-gids, van Binbang! Hier staan allerlei tips in voor het scheiden van gft-afval. Wist je bijvoorbeeld dat je losse theeblaadjes en koffieprut in je gft-bak mag doen? Dit geldt ook voor eierschalen. Maar kattenbakresten horen weer thuis bij het restafval!

Wist je dat gft-afval scheiden heel erg duurzaam is? Het afval wordt gebruikt als grondstof die de basis vormt voor compost en bio-energie. Wij, Potjemet, vinden duurzaam leven erg belangrijk! Jij ook?

gft-afval scheiden

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *