Pannenkoeken op de Utrechtse Streekmarkt

Pannenkoeken op de Utrechtse Streekmarkt

Afgelopen zondag hebben veel mensen genoten van onze Potjemet pannenkoeken. Deze pannenkoeken zijn veel maatschappelijk bewuster dan je zou denken! De worteljam die erop zit is namelijk heel erg duurzaam. Het is gemaakt van kromme wortels, die anders worden weggegooid. Daarnaast is de jam gemaakt door mensen met een beperking. Zo krijgen zij weer een waardige dagbesteding.

Vind je het jammer dat je onze pannenkoeken gemist hebt op de Utrechtse Streekmarkt op de Mariaplaats? Dan kun je ze altijd zelf uitproberen! Maak ze samen met je vrienden, huisgenoten of (oppas)kinderen! Wil je weten waar je Potjemet kunt kopen? Kijk dan bij onze verkooppunten.

Streekmarkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *