stroopwafel tiramisu
De Thuiskok: Tiramisu met stroopwafels NRC.
Vanwege het coronavirus werken onze medewerkers thuis. Bezorgservice Vakantieservice Verhuisservice Mijn gegevens Mijn abonnementen FAQ Digitaal Lezen Veelgestelde vragen Wachtwoord vergeten. Tech en Media. Terug naar de krant Lijst. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. De Thuiskok: Tiramisu met stroopwafels.
Tiramisu met stroopwafel.
Schep er weer mascarpone op, vervolgens weer een laagje stroopwafels met likeur en sluit af met een laagje mascarpone. Zet de glazen afgedekt minstens 3 uur in de koelkast. Haal de tiramisu uit de koelkast en strooi het laatste beetje stroopwafel erover.
recept naam.
Wil je ook gemakkelijk recepten opslaan, kookboeken maken en nooit meer zoeken naar je favoriete recepten? Download de app en ontdek het! Scan de QR code met je telefoon en open het recept in de app! óf login/registreer en bewaar dit recept!
Stroopwafel-tiramisu Een recept van Ger Bakker Albert Heijn.
Schep de helft van dit mengsel over de stroopwafels. Herhaal deze volgorde: eerst de stroopwafels, koffie erover sprenkelen, eindig met het mascarponemengsel. Strijk dit glad. Zet de schaal afgedekt in de koelkast en laat in 3 a 4 uur opstijven.

Contacteer ons

Op zoek naar stroopwafel tiramisu?